Nu släpps första delen i en ny bokserie (skriven av mig) . Titeln är “Riddaren Hopp och draken”. Den här gången hälsar vi på i en värld fylld av riddare, häxor, drakar och borgar. Men främst handlar berättelsen om om den modiga riddaren Hopp och hennes egensinniga häst Natt. Äventyret är förstås kryddat med humor, fantasi och spänning och vänder sig till läsare mellan 6 och 9 år.

Oliver Elm har gjort härliga, detaljrika illustrationer. Beta Pedagog är utgivande förlag. 

Recension: “Berättelsen roar och fascinerar, läsaren blir lätt trollbunden av det spännande innehållet och de fantasifulla och humoristiska tecknade illustrationerna i färg som finns på varje uppslag. […] Riddaren Hopp och draken ger en härlig läsupplevelse, vare sig man läser själv eller får lyssna till högläsning.”
Inger Lindberg, BTJ-häftet nr 3, 2022